Dalijosi įspūdžiais iš Laplandijos

Sausio 10 dienos popietę Žaislotekoje įvyko pažintinė valandėlė. Joje įspūdžiais iš Laplandijos dalijosi Vaižganto progimnazijos 5 klasės moksleivė Deimantė Dargytė. Ji kartu su dar keliais  Radviliškio muzikos mokyklos auklėtiniais dalyvavo jau trečius metus organizuojamoje iniciatyvoje „Misija Laplandija“.

Tokia šauni kalėdinė dovana suteikė daug nepamirštamų įspūdžių. Tai – ir pirmasis skrydis lėktuvu, ir apsilankymas už poliarinio rato, ir pasivažinėjimas šiaurės elnių bei haskių pakinkytomis rogėmis, apsirengus specialia apranga. O svarbiausia – susitikimas su Kalėdų seneliu, laikas, praleistas jo rezidencijoje, ir fotografija. Toje nuotraukoje – Deimantė su Kalėdų seneliu, rankoje laikančiu jam atsiųstą jos laišką. Deimantė parodė ir kitų nuotraukų, kuriose užfiksuotos kelionės akimirkos.

Dalijosi įspūdžiais iš Laplandijos

Valandėlėje dalyvavo miesto Gražinos pagrindinės mokyklos Visos dienos mokyklos 1-ųjų klasių mokiniai su mokytoja Renata Kašėtaite. Laikas visiems tikrai neprailgo, o vaikai, kurie dar abejojo, ar yra Kalėdų senelis, galėjo įsitikinti, kad jis tikrai egzistuoja.

Viešosios bibliotekos informacija

Nuotraukos D. Dargytės