Radviliškio viešosios bibliotekos Žaislotekoje vyksta įvairios veiklos, skirtos vaikams. Šį kartą, rugsėjo 14 d., trečiadienį, užsiėmimą bibliotekininkėms padėjo organizuoti Radviliškio lopšelio-darželio „Kregždutė“ ikimokyklinio ugdymo mokytoja Kristina Maselskienė.

Renginyje dalyvavo Radviliškio Gražinos pagrindinės mokyklos dienos centro „Meleta“ lankytojai bei juos atlydėjusios darbuotojos Jurgita Andrijaitienė bei Vita Rizlerienė. Vaikai Žaislotekoje kūrė šventinius atvirukus artėjančiai Mokytojų dienai. Labiausiai mažuosius bibliotekos lankytojus sudomino piešimas ant judančio vandens – šis kūrybos būdas visiems suteikė daug gerų emocijų.

Bibliotekininkės džiaugiasi, kad vaikučiai knygų namuose ne tik skaito knygas, žaidžia įvairius žaidimus, bet ir kuria gražius darbelius.  Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukosBibliotekininkės džiaugiasi, kad vaikučiai knygų namuose ne tik skaito knygas, žaidžia įvairius žaidimus, bet ir kuria gražius darbelius.  Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos

Bibliotekininkės džiaugiasi, kad vaikučiai knygų namuose ne tik skaito knygas, žaidžia įvairius žaidimus, bet ir kuria gražius darbelius.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos