Tęsiant projekto „Biblioteka, DVT ir Popkultūra“ veiklas, Radviliškio viešosios bibliotekos darbuotojai, bendradarbiaudami su Šiaulių apskrities televizijos komanda bei nuolatiniais savo skaitytojais, parengė reklaminį klipą, kuriuo siekta atskleisti gyvo bendravimo vertę.

Šis projektas apjungia biblioteką, darnaus vystymosi tikslus bei popkultūros elementus.  Ši reklama atspindinti žmonių, besilankančių bibliotekoje, įvairovę, jų skirtingas bendravimo formas, užsiėmimus. Ši veikla pasirinkta dėl vieno (žmonės) iš 5P Darbotvarkės principų realizavimo (žmonės, gerovė, planeta, partnerystė ir taika yra vadinami 5P). Šio principo esmė – užtikrinti, kad visi žmonės galėtų realizuoti savo potencialą oriai ir turėtų lygias galimybes sveikoje aplinkoje.

Jaunieji reklamos herojai (Kamilė Aksinavičiūtė, Akvilė Korsakaitė, Bronius Juzukonis, Emilis Matonis) Radviliškio mieste ieško Wi-Fi ryšio, atkeliauja į biblioteką, kurioje pamato visiškai kitokį „ryšį“ – pokalbius, žaidimus, bendras veiklas, knygas ir kt. „Bibliotekoje – kitoks ryšys“ – tai pagrindinė šio reklaminio klipo mintis.

Kviečiame ir Jus užeiti į biblioteką – išbandyti, pamatyti, pajusti „kitokį ryšį“, pakelti akis nuo telefono, užmegzti artimą bendravimą. Reklamą galite pamatyti čia: https://youtu.be/Yy2BPcbN0V8.

Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Radviliškio rajono savivaldybė.

 

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos