Niūrų lapkričio vakarą, Radviliškio rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje, praskaidrino kompozitoriaus, muzikos bei tekstų autoriaus, aktoriaus Justino Stanislovaičio dainuojamosios poezijos albumas „ 3 Valanda nakties“.  Justinas – įvairaus žanro  - nuo religinės krikščioniškos, iki daugiakalbių pop rock stiliaus melodijų atlikėjas, grupės „Justin 3“ įkūrėjas, televizinių projektų „Mes vieno kraujo“ ir Eurovizija finalininkas. Dainuojantis aktorius savo kūrinius atlieka  Lietuvoje, jos skamba ir pasaulio radijo stotyse.    

3 Valanda Nakties -  jau antrasis dainuojamosios poezijos albumas, kurį išleido J. Stanislovaitis. Pajutęs meilę šiai poezijai, Justinas išleido studijinį albumą „Daugiabučio istorijos“. Koncerto metu klausėmės jautrių, apipintų romantika dainų. Albume daugiausiai autoriaus kurti tekstai ir muzika. Radviliškiečius sužavėjo ne tik Justino talentas, bet ir nuoširdus atvirumas.

Atlikėjui už koncertą dėkojo ir kūrybinių idėjų sekančiam albumui linkėjo viešosios bibliotekos direktorė Violeta Šukaitienė.

Radviliškio viešosios bibliotekos informacija