Gražiausių metų švenčių laukiame visi – puošiame savo namus ir biurus žaliaskarių šakomis, spindinčiomis eglutėmis, ryškiaspalviais žaisliukais ir lepučių girliandomis bei kitomis šventinėmis dekoracijomis. Radviliškio viešoji biblioteka taip pat jau pasipuošė ir su nekantrumu laukia šv. Kalėdų ir Naujųjų metų.

Bibliotekos lankytojai, tikriausiai, jau pastebėjote mūsų šventiniais vainikais papuoštą bibliotekos įėjimą. Už šias padovanotas dekoracijas dėkojame mūsų partnerei – gėlių parduotuvei „Monikos gėlės“. Užėjus į biblioteką, pirmajame aukšte, kviečiame pasigrožėti papuoštomis eglutėmis, Skaitytojų aptarnavimo skyriuje – menininkės Ilonos Buškienės kalėdinių žaisliukų paroda „Kalėdoms artėjant“, Žaislotekoje – kraštietės Angelės Jovaišaitės paroda „Angelo pėdos“, languose – bibliotekos darbuotojų kurtais angelais. Pakilus į antrąjį aukštą, Vaikų literatūros skyriuje, galėsite pasigrožėti mokytojos Onos Gabenienės kūrybiniais darbais „Burbulų magija“, Vaikų skyriaus darbuotojų papuošta žaliaskare. Kraštotyros-leidybos skyriuje ir Informacijos leidinių ir interneto skaitykloje išsibarstė šventiniai žaisliukai, stalą puošia darbuotojų kurta kalėdinė kompozicija. Trečiajame aukšte visų laukiame prie šventinės knygos-sienos. Čia galėsite tapti knygos herojais – nusifotografuoti ir atsiųsti mums savo nuotrauką, kurią vėliau publikuosime naujametiniame nuotraukų koliaže. Viešosios bibliotekos trečiajame aukšte yra įsikūręs Komplektavimo skyrius. Jame pažiro darbuotojų iškarpytos snaigės. Konferencijų salėje – lempučių „dangus“, puošia šventinės girliandos ir angelai.

Viešosios bibliotekos Mažojoje galerijoje - tautodailininkės Jolantos Kvedarienės kalėdinių žaisliukų paroda „Sugrįžę iš praeities“.

Dėl Jūsų, mielieji skaitytojai, stengiamės kurti kuo šventiškesnę nuotaiką knygų namuose. Linkėdami jaukių ir gražių šv. Kalėdų, kviečiame apsilankyti Viešojoje bibliotekoje ir kartu pasidžiaugti šventiškai pasipuošusia biblioteka.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos