Praėjusiais metais, minint Savanorystės metus, Radviliškio viešoji biblioteka kvietė moksleivius ir visus norinčius savanoriauti bibliotekoje. Be galo džiaugiamės ir didžiuojamės visais geradariais, kurie sutiko mums padėti: organizuojant Viešosios bibliotekos ir jos filialų renginius, įgyvendinant projektus ar vykdant kasdienes veiklas. Iš viso 2022 metais Viešojoje bibliotekoje ir jos filialuose savanoriavo 37 gyventojai, iš kurių 19 – moksleiviai. Tikimės ir šiais metais sulaukti savanorių pagalbos. Kartu mes galime nuveikti daug prasmingų darbų, pasidalinti patirtimi, mokytis vieni iš kitų!

Kviečiame aktyvius, kūrybingus, smalsius ir komunikabilius miesto ar rajono gyventojus (nuo 14 metų) savanoriauti savo miesto ar rajono bibliotekoje. Kiekvienas savanoris – neatskiriama komandos dalis, galinti prisidėti prie skirtingų Viešosios bibliotekos veiklos sričių. Savanoriams suteikta galimybė pasirinkti įdomias ir sau patinkančias veiklas bei turiningai leisti laisvalaikį bibliotekoje. Siekiame, kad savanoriai artimiau susipažintų su mūsų bibliotekos teikiamomis paslaugomis, veikla ir prisidėtų prie savo miesto bibliotekos įvaizdžio gerinimo, išbandytų save įvairiose kūrybinėse veiklose.

2022 metų Viešojoje bibliotekoje ir jos filialuose savanoriavo:

Rimas Šukaitis, Vytautas Marcinkus, Bronius Juzukonis, Emilis Matonis, Akvilė Korsakaitė, Kamilė Aksinavičiūtė, Roberta Gilytė, Asta Kudriavcevienė, Kamilė Ažerskaitė, Toma Balčiūnaitė, Dovilė Jagminaitė, Žaneta Sungailaitė, Viktorija Šulnytė, Džiugas Šniolis, Deimantė Bardzinskaitė, Sigita Juškienė, Zita Kriaučiūnienė, Aurelija Lukoševičiūtė, Akvilė Lukoševičiūtė, Erlanda Kanišauskaitė, Ignas Stankus, Dovilė Svetikaitė, Gabija Kaminckaitė, Renata Armonienė, Janė Stankienė, Liudmila Trigarceva, Rimantas Mėžinis, Neringa Sinkevičienė, Aušra Beržinskienė, Fiodaras Jančenkovas, Algis Meškonis, Benas Čepaitis, Loreta Vaitaitienė, Greta Paškauskaitė, Renata Leščinskaitė, Gabija Lekaitė, Židrita Milašiūtė ir Daugėlaičių bendruomenė.

Nuoširdžiai dėkojame visiems geradariams!

Jei norite savanoriauti bibliotekoje, registruokitės tel. nr. (8 422) 53 168 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos