Radviliškio viešoji biblioteka, siekdama užtikrinti patogią ir malonią aplinką visiems savo lankytojams, su džiaugsmu praneša apie visai neseniai atnaujintą Vaikų literatūros skyrių ir Žaisloteką bei Pasakų kambarį. Remonto darbų metu buvo dažomos sienos, keičiamos grindys, patiesti nauji kilimai, kad žaidimai patiems mažiausiems mūsų bičiuliams teiktų džiaugsmą, o susibūrimai vaikams pritaikytose erdvėse būtų jaukūs ir malonūs.

Atnaujintos patalpos jau džiugina mūsų mažuosius bibliotekos lankytojus, jose noriai laiką leidžia vaikai ir paaugliai.

Dar viena naujiena – Žaislotekoje įrengtas Mamos kambarys. Tai erdvė, kurioje Žaislotekos darbo valandomis mamos gali pamaitinti savo kūdikius ar pakeisti jiems sauskelnes.

Mums labai svarbu, kad visi bibliotekos lankytojai jaustųsi laukiami ir gautų kuo įvairesnes paslaugas knygų namuose. Tikimės, kad atnaujintos Vaikų literatūros skyriaus ir Žaislotekos erdvės taps dar patrauklesne vieta šeimoms, kurių vaikai čia užsukę galės ne tik skaityti, bet ir žaisti, lavinti savo įgūdžius, bendrauti su draugais.

Daugiau informacijos apie bibliotekos veiklą, renginius bei projektus rasite mūsų svetainėje www.radviliskiobiblioteka.lt arba sekdami mūsų socialinių tinklų puslapius.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos