Labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ atstovės rugsėjo 25 dieną Radviliškio viešojoje bibliotekoje kvietė į susitikimą, kuriame buvo kalbama apie savanorystės galimybes jų organizacijoje. Renginyje dalyvavo miesto ir rajono moksleiviai.

Labdaros ir paramos fondo Radviliškio skyriaus koordinatorė Justina Martinkutė-Plukė ir Šiaulių skyriaus plėtros koordinatorė Rūta Kaušienė išsamiai supažindino su organizacijos veikla, bei savanorystės galimybėmis joje. Buvo paaiškinta, kaip ir iš kur atkeliauja maisto produktai į fondą, kaip yra atliekamas jų perrūšiavimas: kokie maisto produktai dar tinkami vartojimui, ir kokie atiduodami gyvūnams bei kt.

Labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ atstovės kvietė moksleivius savanoriauti jų organizacijoje, pasakojo apie darbus, kuriuos jie galėtų atlikti ir kokios patirtys jų laukia.

Norintys savanoriauti ar turintys papildomų klausimų, maloniai kviečiami kreiptis į labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ Radviliškio skyriaus koordinatorę Justiną Martinkutę-Plukę adresu Povyliaus g. 1A, Radviliškis, arba šiais nurodytais kontaktais: tel. +370 615 24 166; el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos