Radviliškio viešoji biblioteka su nekantrumu dalijasi puikia naujiena ir savo skaitytojus kviečia naudotis nauja paslauga – knygų atsiėmimu iš Knygomato. Ryškios spalvos Knygomatui, kuris stovi Viešosios bibliotekos vidiniame kiemelyje, buvo sukurta nuotaikinga unikali iliustracija, skatinanti skaitymą. Pagrindinis tikslas – suteikti savo skaitytojams galimybę leidinius skolintis paprasčiau ir patogiau – užsisakius knygą, ją bus galima atsiimti bet kuriuo paros metu! Knygomatu naudotis nėra sudėtinga, tereikia atidžiai sekti instrukcijos nurodymus.

Primename, kad grąžinti knygas galite į Knygų grąžinimo įrenginį. Jei kiltų klausimų, kreipkitės: tel. 8 (422) 51398 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Knygomatas buvo gautas iš Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos, kuri įgyvendina 2021–2030 metų Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos kultūros ir kūrybingumo plėtros programos pažangos priemonės Nr. 08-001-04-01-01 (PP) ,,Aukštos meninės vertės, įvairaus ir įtraukaus kultūros turinio prieinamumo didinimas“ veiklą 4.1.1.6 „Keitimasis knygomis tarp bibliotekų“.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos