Bibliotekininkai mokėsi nuotoliniu būdu

Radviliškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos darbuotojai balandžio–birželio mėnesiais  direktorės V. Šukaitienės iniciatyva vieną kartą per savaitę skyrė mokymams nuotoliniu būdu.  Mokymai leido pasirinkti norimas temas. Įtraukiančios pamokos, pokalbiai, kitos mokymų formos dalyviams leido plėsti turimas žinias ir padėjo atrasti naujų dalykų.

Bibliotekininkai mokėsi nuotoliniu būdu

Mokymus vedė Viešosios bibliotekos kultūros projektų vadovė, Radviliškio Lizdeikos gimnazijos IT mokytoja Jolanta Kvedarienė.

Mokymuose buvo aptarta, kaip kurti apklausas, dalytis dokumentais, parengti videomedžiagos pristatymą ar sumaketuoti minimalius leidinukus (knygos skirtuką, plakatą, gyvenimo ir veiklos aprašymą). Daug gerų emocijų suteikė komiksų, memų kūrimo pamokėlės.

Kiekvienos pamokos darbo rezultatais darbuotojos dalijosi savo, bibliotekos filialų, bibliotekos darbuotojų grupės socialiniuose tinkluose.

Bibliotekininkai mokėsi nuotoliniu būdu

Prasidėjo atostogų, vasaros laikas, bet tikimės, kad bibliotekininkai, kaip ir mokiniai, į savo pamokas grįš rudenį  su naujais klausimais ir dideliu noru tobulėti.

Viešosios bibliotekos informacija