Respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų tėvų, vaikų ir pedagogų kūrybinių darbų „Eglutės angelo sparnai“ virtuali paroda

Gruodis – gerumo mėnuo, kurio metu darželyje įgyvendinta respublikinė ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigų tėvų, vaikų ir pedagogų kūrybinių darbų virtuali paroda „Eglutės angelo sparnai“.

Šios parodos iniciatorė – ikimokyklinio ugdymo mokytoja metodininkė Laimutė Vaičiulytė. Darželio Etnokultūros komanda kvietė Lietuvos pedagogus, tėvus ir ugdytinius pasidalinti savo kūrybinėmis idėjomis ir pagaminti savo angelus sargus. Džiugu, jog sulaukėme virš šimto dalyvių kūrybinių darbų. Mus džiugino aktyvus ugdymo įstaigų bendradarbiavimas, kurio metu atsiskleidė pedagogų, ugdytinių ir jų tėvelių meniniai gebėjimai, kuriant angeliukus panaudojant įvairias menines priemones, technikas.

Nuoširdžiai dėkojame visiems parodos dalyviams bei šio projekto partneriams Radviliškio Suaugusiųjų ir jaunimo neformaliojo ugdymo skyriui. Ši paroda puikus 2021 – ųjų metų užbaigimo gerumo ir vilties simbolis.

Informaciją rengė - ikimokyklinio ugdymo mokytoja metodininkė Laimutė Vaičiulytė