Puikios nuotaikos vyravo išvykos į Šiaulės piliakalnį  ir kaimo turizmo sodybą, esančią Kelmės rajono Pežų kaime, metu.  Stovyklautojai susipažino su Šiaulės piliakalnio atsiradimo legenda,  Šiaulės apžvalgos bokšte kūrė memus – šmaikščius  paveikslėlius su tam tikra žinute. Vaikai išradingai ir įdomiai apibūdino susidariusias pačias įvairiausias situacijas. Stovyklautojų  memai – teigiamas, smagias emocijas keliantys, bet kartu ir susimąstyti verčiantys darbeliai.  Įspūdžių ir veiklos netrūko kaimo turizmo sodyboje. Edukacijos vadovas Jonas Varkulevičius įtikinamai parodė, ką prasmingo galima nuveikti, kai šalia nėra interneto. Vaikai ėjo į pelkę rinkti uogų –mėlynių. Ir patys ragavo, ir namiškiams parvežė. Sugrįžę skanavo sodybos šeimininko išvirtos mėlynių uogienės, ant medinių iešmelių patys kepėsi duonelę ant laužo. Pasistiprinę žaidė sportinius žaidimus: futbolą, traukė virvę. Patirti įspūdžiai netilo ir autobuse, grįžtant namo.

Puikios nuotaikos vyravo išvykos į Šiaulės piliakalnį  ir kaimo turizmo sodybą, esančią Kelmės rajono Pežų kaime, metu.

Stovyklautojai susipažino su Šiaulės piliakalnio atsiradimo legenda,  Šiaulės apžvalgos bokšte kūrė memus – šmaikščius  paveikslėlius su tam tikra žinute. Vaikai išradingai ir įdomiai apibūdino susidariusias pačias įvairiausias situacijas. Stovyklautojų  memai – teigiamas, smagias emocijas keliantys, bet kartu ir susimąstyti verčiantys darbeliai.

Įspūdžių ir veiklos netrūko kaimo turizmo sodyboje. Edukacijos vadovas Jonas Varkulevičius įtikinamai parodė, ką prasmingo galima nuveikti, kai šalia nėra interneto. Vaikai ėjo į pelkę rinkti uogų –mėlynių. Ir patys ragavo, ir namiškiams parvežė. Sugrįžę skanavo sodybos šeimininko išvirtos mėlynių uogienės, ant medinių iešmelių patys kepėsi duonelę ant laužo. Pasistiprinę žaidė sportinius žaidimus: futbolą, traukė virvę. Patirti įspūdžiai netilo ir autobuse, grįžtant namo.